divendres, 10 de novembre del 2017

LIJ - La vida dels Miniherois, d'Olivier Tallec

Olivier Tallec
La vida dels Miniherois
Barcelona: Animallibres, 2017
Col·lecció Àlbums Il·lustrats
54 pp.
ISBN: 978-84-16844-44-9
PVP: 13,95€

Olivier Tallec ja ens va sorprendre fa un temps amb aquella suggeridora faula titulada Feliu, rei de les ovelles, comentada en aquest mateix blog. I sembla que els seus treballs es van caracteritzant per plantejar qüestions que van més enllà de les seves històries.
En aquesta ocasió ironitza sobre el món dels Superherois per a fer-nos adonar de la riquesa i la singularitat que hi ha en la vida de cadascú de nosaltres. I és que de vegades pensem que hi ha gent amb vides apassionants, on tot és excepcional; però en tota persona també hi ha moments per a l'avorriment o moments de coses que preferiríem no haver de fer. La quotidianitat és la regla i la sorpresa o l'extraordinari és l'excepcionalitat. No som com Superman. I el que sí hi ha és un munt de "Miniherois" d'allò més semblants els uns als altres.
Això és el que reivindica amb senzillesa aquest nou àlbum il·lustrat d'Olivier Tallec, la singularitat i la vida que hi ha en cadascun de nosaltres.
De ben segur que cada nen i nena que obri les pàgines d'aquest àlbum acabarà descobrint-se i pensant que el món és ple de Miniherois com ell o ella.
Per a nens i nenes a partir de 4-5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada