dissabte, 22 de febrer del 2014

Goofy

De les notícies del dia m'ha sorprès especialment aquesta. Sorprès és una manera de dir, perquè la veritat és que en un primer moment fa riure pensar que hi ha algú tan animal com per llançar un gos contra un àrbitre de futbol, però tot seguit m'ha entristit pel que representa de maltracte animal. 
Sóc espectador habitual de competicions esportives. M'agrada el que s'hi mou: des de la plasticitat de la pràctica esportiva fins a valors com la lluita, el sacrifici i l'afany de superació. Però també és ben cert que els jutges d'alguns d'alguns d'aquestes esports paguen els seus errors amb insults i menyspreu. El futbol és potser el rei en aquest tipus de comportaments. És un espectacle que a un cert nivell mou molts diners i grans passions, popular, on tothom s'hi veu amb cor de ficar cullerada; no està justificat, però és un element cultural amb el que s'hi de conviure, tot i que caldria fer els possibles per eradicar d'una per totes aquests comportaments impropis de la condició humana. 
200€, costes judicials i despeses de veterinari. Sí, com a mínim; però potser també caldria que aquest humà no tornés a trepitjar un recinte esportiu durant una bona temporada i a uns quants quilòmetres a la rodona. Animal!!!

1 comentari:

  1. Lo típic, busques alguna cosa per llançar i com que no trobes res més llances el gos... era això o llençar la dona...

    ResponElimina