dilluns, 27 de maig del 2013

Tot depèn del com i el com només depèn de tu.

De nou, l'anunci d'estiu d'Estrella Damm. Una colla van preparant una paella entre bromes, bon rotllo, capbussades, diversió, petonets i potser alguna cosa més. I després la música, el ball i un joc de seduccions entre la colla d'amics, la cervesa i el plaer de viure desenfadadament i alliberats de les obligacions. Gaudir de la vida i passar-s'ho bé. Amb el mediterràniament han trobat un filó i ho han tornat a bordar.
La veritat és que està molt bé, tot un encert que no fa més que mantenir el prestigi de la marca, publicitàriament, a dalt de tot. Ho han aconseguit amb l'esperit i l'estil d'aquests últims anys, una cançó dels Love of Lesbian (Fantastic shine) amb una tornada molt agradable d'escoltar i que de ben segur serà un èxit; i complementat amb un lema ("Tot depèn del com i el com només depèn de tu") que convida a sumar-se a l'ideari de l'espot, molt adient al contingut de les imatges. 

Perquè gaudir de la vida depèn en gran part de com te la prenguis. Depèn de tu viure-la com una suma de moments satisfactoris, de petits plaers que et facin valorar-la i gaudir-la. I això, bàsicament, depèn de tu.
Felicitats, una vegada més.
I quan la calor es faci valer, obrir una cerveseta i a mediterraniejar quan es pugui, que és un dels símbols de les vacances que tothom anhela.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada